Новата серия Helix 7 е вече тук!

Blog_Helix7

С удоволствие ви съобщаваме, че вече можете да откриете 3 модела от новата серия Helix 7 на Humminbird при нас.

Helix 7 Sonar GPS: HELIX 7 Sonar GPS включва 800HX x 480V, 7″ 8-bit цветен дисплей с подсветка. DualBeam PLUS сонар с 4000 watts PTP изходна мощност, прецизен Internal GPS Chartplotting с вградена UniMap картография и слот за микро SD карта.

Helix 7 DI GPS: Запознайте се със структурата, локализирайте рибата, а после я проследете с новия модел HELIX 7™ DI GPS. Down Imaging® и SwitchFire®, с който може да наблюдавате всяко движение на рибата и примамката в действие на дисплей 16:9. Надежден, вграден GPS предлага 2500 waypoints и 50 маршрута, които може да запазите и да посетите отново.

Helix 7 SI GPS: Понякога се нуждаете от всяко едно оръжие, което може да ви свърши работа. В дни като тези имате нужда от HELIX™ 7 SI GPS, който ще Ви осигури цял арсенал от невероятни технологии, включително Side Imaging®, Down Imaging® and SwitchFire®. Екранът с размер на диагонала 7″ е идеален за разглеждане на две изображения едновременно. В единичния слот за карта може да се използват допълнително Humminbird® LakeMaster®, AutoChart™, AutoChart™ Pro и Navionics® Gold/HotMaps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *