Победители на ICAST 2017

Приятели, представяме ви победителите за 2017 г. от престижното международно изложение за риболовни такъм ICAST на марките, които ние предлагаме:

  1. Costa Sunrise Silver Mirror Lens (Eyewear)

Победител в категория очила са Costa с лещи тип Sunrise Mirror Lens. Очилата дават предимство на риболовеца при изгрев и залез слънце, благодарение на оптимална технология на лещите, която балансира светлината.

  1. Humminbird Solix 15 Chirp Mega SI GPS (Electronic Product)

Победител в категория Електроника е Humminbird Solix 15 Chirp Mega SI GPS, който отвежда сонарните технологии до мегахерцови честоти. Благодарение на Chirp Digital Sonar технологията, изображението на отделните риби на екрана е изключително ясно, а Cross Touch интерфейсът позволява на риболовеца да работи както с тъч-скрийн екрана, така и с бутоните.

  1. Rapala X-Rap Magnum 40 Hard Lure (Saltwater Hard Lure)

Rapala X-Rap Magnum 40 е победител в категория Воблери за морски риболов. Примамката може да бъде тролена с 13 възела за трофейни риби, а тялото й е изключително атрактивно – прозрачно на повърността с вътрешна част, имитираща отлично люспички. Голямата лопатка помага на воблера да се спусне до 12 метра дълбочина. Дължината му е 16 см, а теглото – 77 гр.

Можете да откриете Rapala X-Rap Magnum 40 на нашия сайт ТУК.

  1. Shimano Sustain Reels C4000/5000 (Saltwater Reel)

В категория макара за соленоводен риболов победител е Shimano Sustain C4000/5000. Серията е нова и тепърва ще я очакваме на нашия пазар!

  1. St. Croix Imperial USA (Fly Rod)

Победител в категория пръчки за мухарски риболов е St. Croix Imperial USA.

  1. St. Croix Legend Tournament (Saltwater Rod)

St. Croix е победител и в категория пръчки за соленоводен риболов със своя модел Legend Tournament, който се предлага в седем спинингови три кастингови версии.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *