Успешен финал за коледната ни кампания за набиране на средства за зарибяване!

Final

Приятели, днес приключи коледната кампания по набиране на средства за зарибяване на водоеми, инициирана от FilStar 🙂 Всичко стартира на 08.12.2015 г., когато обявихме, че FilStar ще удвои приходите от продажби от календари на Salmo 2016 и ще ги дари на клуб “Стари видри” и хората от НЕ на бракониерството в България, за да ги инвестират в зарибяване.

Близо седмица по-късно всички календари бяха изкупени от търговците и бяхме събрали сумата от 840 лева 🙂

Благодарение на интереса от страна на риболовците, решихме да удължим кампанията, като пуснем благотворителни календари на FilStar. В акцията участваха календари със специален надпис на гърба и печат на фирмата. Ето че към днешна дата успяхме да съберем 440 лева от продажбата на календари FilStar.

Общата сума, която ще дарим за зарибяване, е 2560.00 лева.

Надяваме се все повече хора да се превърнат в риболовците, които се отнасят отговорно към нашето хоби. Нека бъдем отговорни европейци спрямо заобикалящата ни природа. Трябва да се превърнем в хората, които знаят, че като отидат на водоема, няма да открият купища боклуци на брега и във водата. Че имат реален шанс да уловят трофеен екземпляр. Че ще дадат добър пример на своето и бъдещото поколение, като не отнемат живота на рибата. Че като отидат следващият път, ще знаят, че някой друг е пуснал за тях днешният трофей. Че няма да останат безучастни пред действията на хората, които им отнемат това право.

Приятели, не трябва законът да е това, което ни спира да навредим на бъдещето си. Това трябва да бъдат личните ни убеждения. Трябва да бъдем не едни истински граждани на държавата, а жители на природата. Както казват от Salmo – “Don’t catch your limit, limit your catch” – “Не ловете лимита си, лимитирайте улова си”.

Благодарим на всички вас, които си закупиха от благотворителните календари! Без вас кампанията нямаше да бъде толкова успешна! Специално благодарим и на всички търговци, които ни подкрепиха и заредиха своите магазини с календарите. Техният списък можете да откриете ТУК и ТУК и да ги посетите, тъй като при тях все още има свободни календари.

Тук ще ви информираме какво се случва след приключването на кампанията:

Среща с представители на НЕ на бракониерството в България.

Завършваме статията си с едно позитивно клипче от яз. Пясъчник, което много ни хареса 🙂 Очаквайте следващата ни кампания!

4 thoughts on “Успешен финал за коледната ни кампания за набиране на средства за зарибяване!

  1. Pingback: Коледна кампания „Filstar – зарибяване“ | Spinning Blog

  2. Pingback: Благотворителни календари FilStar 2017 - FilStar блог

  3. Pingback: Каяк Feel Free Moken 12,5 | Spinning Portal

  4. Pingback: Успешен финал на благотворителни | Сдружение "Олимпик 2002" - Пловдив

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *