Action Plastics – три десетилетия възход!

Action-plastics  Историята на Action Plastics обхваща повече от 27 години производство на известни и висококачествени изкуствени примамки. Дизайнерът на продуктите е предприемачът Кели Рейнълдс, който основава фирмата  в Бирмингам като просто продава няколко примамки, с които успява да привлече вниманието на риболовците.

Целите, върху които се е фокусирал екипа на Action Plastics са разрастване на износа, осъществяване на нови контакти с клиенти от целия свят и разбира се –  постигането на дългосрочни успехи.

Act-1 В момента каталогът на компанията съдържа огромен избор от примамки с повече от 70 вида дизайн и буквално стотици цветове, сред които клиентът може да избира. Компанията се е установила твърдо на вътрешния пазар на САЩ, като се слави за една от най-добрите в своя бранш. Но фирмата е сигурна, че има какво да предложи и на европейския пазар, а и не само в Европа – Action Plastics изнася продукция също за много държави в Азия. Именно поради тази причина не е изненада, че компанията взе участие за двадесети път в тазгодишното изложение на EFTTEX, което се проведе във Виена.

Act-2  Action Plastics предлага първокласно обслужване и качество на отлични цени. Компанията може да осигури изкуствени примамки както за сладководни, така и за солени водоеми независимо къде се намират по света. Фирмата използва най-добрите възможни материали в своята фабрика, която се е превърнала в олицетворение на изкуството. Като краен продукт се произвеждат множество артикули в неограничени комбинации по отношение на цвят и дизайн. Всекидневно работниците боядисват хиляди примамки, като превръщат обикновения shad minnow в напълно идентична на живата примамка стръв, която риболовци по целия свят използват за лов на трофейни риби.

Act-3  Фирма FilStar предлага едни от най-утвърдените артикули на Action Plastics, а именно сериите Shad Minnow, Laminated Shad Minnow, Severed Shad, Shad Grub, Curl Tail, Twin Tail и Mag Grub.

2 thoughts on “Action Plastics – три десетилетия възход!

  1. Pingback: Видове джиг-глави и приложението им в спининговия риболов | FilStar Блог

  2. Pingback: Нови силиконови примамки от Action Plastics | Риболов с FilStar. Блог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *