AutoChart Pro – картографирането никога не е било по-лесно!

Autochart-Pro

Искате да имате детайлна карта на водоемите, които посещавате? Не е лесно да намерите готова такава. Humminbird има решение, което ще промени завинаги начинa Ви на риболов и ще ви даде предимство пред останалите. Представяме Ви AutoChart Pro – програмата, с която ще можете да създавате сами карти на местата, които посещавате. Бързо, лесно и удобно, при това само с натискане на няколко бутона. И в допълнение – с покупката на един софтуер получавате лиценз за инсталиране на програмата на 2 компютъра! Разгледайте AutoChart Pro на официалния ни FilStar сайт.

Humminbird AutoChartPro

1_

Картографирайте всички водни територии, през които минавате. Патентованият софтуер от Humminbird® AutoChart Pro™ използва данните от Вашия Humminbird сонар и GPS, за да създаде Вашите карти. Просто запишете тази информация на AutoChart Zero Lines картата, вкарайте данните в програмата AutoChart Pro PC на Вашия компютър и тя ще ги конвертира в карта. Когато процесът завърши, прехвърлете новата си карта обратно на AutoChart Zero Lines SD картата и тя вече е готова за използване от всеки сонар, който поддържа AutoChart Pro. И всичко това без никакви скрити такси, без да чакате с дни, за да се конвертира картата. AutoChart Pro прави всичко на момента – можете да използвате готовата си карта след броени минути.

2_Записвайте, докато пътувате

За да създадете точна карта на мястото, което искате да картографирате, се движете напред и назад, а след това нагоре и надолу на зиг-заг, за да покриете цялата площ в режим записване.

 

3_Конвертирайте информацията

Прехвърлете запазената информация от пътуването от Вашия сонар на компютъра си чрез AutoChart Zero Lines картата. AutoChart Pro ще я конвертира в детайлна карта.

 

4_Използвайте новата си карта

Запазете новосъздадената карта обратно на AutoChart Zero Lines картата, за да я използвате на своя сонар.

 

 

Zero-Lines_Zero Lines Map картата

Humminbird AutoChart Pro включва карта, която е предварително заредена с основна информация, върху която Вие записвате своята. Така ще можете да създадете точна и детайлизирана карта на всяко едно място за риболов. Zero Line картата също така е форматирана да записва траекториите на пътуванията Ви, докато се движите. След като направите записа, вкарайте картата във Вашия компютър и оставете AutoChart Pro PC програмата да конвертира записаните на картата данни в подробна карта на мястото, която ще можете да използвате на своя сонар.

discDVD PC софтуер

AutoChart Pro DVD софтуерът за Вашия компютър е мощна програма, която се използва, за да превърне данните от Вашето пътуване в подробна карта на покритата площ. Създадената нова карта може да бъде разгледана на компютъра и записана обратно на същата Zero Lines карта, за да се визуализира на Вашия Humminbird сонар. Така ще можете да притежавате своя собствена карта, като само Вие или избран от Вас човек, ще може да използва.

Изключителна детайлност

С генерираните от AutoChart Pro контури, Вие ще имате достъп до детайли и опции на Humminbird LakeMaster® картите като:

–          Цветово разграничение на релефа;

–           Изместване на водното ниво;

–          Маркиране, импортиране и експортиране на точки от маршрута;

–          I-Pilot Link.

3d-views3D Изображения

Когато разглеждате AutoChart Pro картите на Вашия компютър, ще можете да видите подводния свят в революционни 3D детайли, от които ще добиете подробна информация за това как изглежда дънната структура на любимите Ви водоеми.

 

Достъп до i-Pilot Link

Сега можете да се възползвате от опцията Follow the Contour на i-Pilot® Link™ с контурите, които сте създали с AutoChart Pro. Humminbird AutoChart Pro Ви позволява да използвате функцията Follow the Contour с i-Pilot Link след като сте създали своите контури на места, които не са фигурирали.

Follow-the-contourFollow the Contour

С иновативната опция Follow the Contour на I-Pilot Link можете да зададете на мотора да следва контур с определена дълбочина. Избраната контурна линия може да бъде следвана във всякаква посока или да се избере конкретно разстояние от нея или от брега, на което моторът да движи лодката посредством опцията Contour Offset.

i-Pilot-Link-in-Actioni-Pilot Link в действие

Този скрийншот показва как i-Pilot Link автоматично насочва лодката по предварително зададен контур. Тази невероятна функция сега е достъпна за места, за които сте нямали готови карти преди – просто трябва да използвате данните, създадени с помощта на AutoChart.

AutoChart Pro – какво повече предлага от AutoChart

Добавете допълнителни детайли към своята AutoChart карта. Новият софтуер AutoChart PRO предлага всички характеристики на AutoChart, но притежава и две ключови добавки, разработени, за да Ви осигурят предимство пред останалите. Bottom Hardness Indication осигурява критичната информация за това къде може да се крие рибата в зависимост от плътността на дъното. Side Imaging Mosaic Ви позволява да запишете данните от Side Imaging върху своята AutoChart карта, за да получите 3D визуализация на местата, където е най-вероятното местоположение на рибата. С AutoChart PRO Вие ще имате необходимите инструменти, за да се похвалите с наистина трофеен улов.

Bottom-HardnessBottom Hardness Indication

Индикира местата, на които най-вероятно се е скрила рибата, като използва информация за твърдостта на дъното. Единствено и само с AutoChart PRO.

 

 

MosaicSide Imaging Mosaic

Насложете Side Imaging записите върху своята карта, за да получите 3D визуализация на контурите. Единствено и само с AutoChart Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *