FilStar каталог 2016

Започваме новата 2016 година с нов продуктов каталог, в който може да намерите актуална информация за риболовните принадлежности, които ще предлагаме и поддържаме през текущата година.

filstar_2016Каталогът може да разгледате от нашия сайт в pdf и web вариант:

http://www.filstar.com/bulgaria/pdf/filstar2016.pdf

Към огромното разнообразие артикули, които може да Ви предложим сме добавили и много нови предложения от всякакви категории продукти – пръчки, макари, влакна, аксесоари. Една от категориите, която значително е увеличила своето разнообразие по отношение на нови модели, цветове и размер, е тази на изкуствените примамки. Новите ни предложения включват различни калмарки FilStar, воблери Salmo, туистери Action Plastics, силиконови примамки Bait Breath, Delalande, Ragot, Westin, DTD и други.

Любителите на тролинг риболов ще са приятно изненадани, защото отново сме се постарали да им осигурим най – качествените и надеждни мотори, лодки, каяци и сонари. Каяци FeelFree печелят все повече привърженици, които вече могат да се сдобият с много практични аксесоари за тях. Новите серии и технологии, които Humminbird предлагат не спират да ни изумяват. Вече може да си изберете някой от последните модели от серии HELIX 5, HELIX 7, HELIX 10, HELIX 12.

filstar_2016_backМоже да Ви предложим не само нови продукти, но и възможност да тествате риболовните си умения извън пределите на България. Винаги сте желали да превърнете почивката си в чужбина в едно незабравимо риболовно приключение – може да Ви помогнем да осъществите своите планове. Посетете специализирания сайт за риболовни експедиции www.fishingtour.filstar.com и се запознайте с нашите дестинации или изберете къде бихте искали да изпробвате своите риболовни техники и такъми, за да хванете мечтания риболовен трофей. Просто се спрете на една от трите топ дестинации – Финландия, Ирландия или Канада – и започвайте да планирате своето пътуване!

Няма нужда от повече думи – разгледайте новия ни каталог и направете своя избор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *