Изберете си риболовна дестинация в чужбина

ireland_1Винаги сте желали да превърнете почивката си в чужбина в едно незабравимо риболовно приключение – може да Ви помогнем да осъществите своите планове. Посетете специализирания сайт за риболовни експедиции www.fishingtour.filstar.com и се запознайте с нашите дестинации или изберете къде бихте искали да изпробвате своите риболовни техники и такъми, за да хванете мечтания риболовен трофей. Всяка експедиция е организирана от професионалисти и се провежда на места, където има отлични риболовни условия.

Интересувате се от риболов на голяма щука, пъстърва, сьомга и морска треска? Ирландия може да Ви предложи всичко това в изобилие. Ирландските щуки се развиват много по-бързо от техните европейски събратя, като предпоставка за това са условията на местата за обитаване и обилната храна. В някои богати ирландски региони щуките може да достигнат 9 кг. на петата си година и 14 кг. на седмата.

Риболов на щука в Ирландия

Риболов на щука в Ирландия

Морски риболов в Ирландия

Морски риболов в Ирландия

ireland_25_lingsea

Риболов на трескови риби

Изберете си едноседмичен риболовен пакет за желания период и се отдайте на риболовната си страст. Имате осигурена хижа с отлични условия за престой, голяма лодка на разположение за цялата седмица, обучение и насоки за риболов, разрешително, риболовни принадлежности и други необходими дневни консумативи. Прочетете повече за Ирландия и условията за риболов – http://fishingtour.filstar.com/destinations/ireland/ и http://fishingtour.filstar.com/fishing/fishing_in_ireland/

Следващата топ дестинация за риболов е страна, която притежава най-много гори и водни площи в сравнение, с която и да е друга европейска държава. Не случайно страната е позната и като „Земя на хиляди езера”, може да се добави и хиляди гори. Притежава и 188 000 езера, чиято вода е кристално чиста! Финландия – мястото, където риболова е не само спорт и средство за препитание, той е традиция, която се почита от повече от една трета от населението на страната. Достъпът до неограничено количество реки и езера и чистите и богати на улов води, привличат риболовци от Европа.

Риболов на щука във Финландия

Риболов на щука във Финландия

Заобикалящата природа е един истински рай за риболовеца със своите острови, заливи, области, обрасли с тръстика. Подводният живот в регионите за риболов е доста разнообразен – големи пасажи от риба, морска пъстърва, бяла риба, сьомга и изобилие от костур с отлични размери. Регионът се отличава и с изобилие от големи и агресивни щуки. По време на стари риболовни експедиции са били улавяни такива видове с дължина над метър и тегло 14 кг. с помощта на jerkbait и повърхностни примамки.

Подробна информация за страната, риболовните условия и риболовни пакети може да прочетете в сайта – http://fishingtour.filstar.com/destinations/finland/ и http://fishingtour.filstar.com/fishing/fishing_finland/

За истинските авантюристи е последната дестинация, която може да Ви предложим – там риболов и приключение вървят ръка за ръка. Риболов в Канада е синоним на безкрайните риболовни възможности. Обширни и безлюдни водни територии за риболов, които са с невероятно бистра вода и безброй щуки. Условията за риболов са отлични – рибата просто стои във водата и Ви чака, за да я хванете.

Риболов на щука в Канада

Риболов на щука в Канада

Риболов на щука в Канада

Риболов на щука в Канада

Настаняването е в постройка тип хижа, която се намира в местност, където има места, недокоснати от хората. По време на престоя има осигурена лодка за риболов, както и основни принадлежности за престоя в хижата. Допълнителна информация за дестинацията на риболовната експедиция, условията и риболовните пакети може да се открия в сайта – http://fishingtour.filstar.com/destinations/canada/ и http://fishingtour.filstar.com/canada_fishing/

Предлаганите риболовни експедиции се организират и осъществяват от италианска туристическа компания, която е специализирана в риболовен туризъм от дълги години – Viaggi Pesca. В сайта може да намерите повече информация за фирмата и нейните официални страници. FilStar приема ролята на агент при организирането на посочените риболовни експедиции. Надяваме се, че всеки един от Вас ще намери полезна информация в новия сайт за риболовни приключения и ще има възможност да избере и планира своето мечтано риболовно приключение!

Специално предложение: До 31.01.2016 година има отстъпка за едноседмичен риболовен пакет във Финландия, ако резервацията се направи от трима човека. Прочетете повече за риболовните пакети и техните условия – http://fishingtour.filstar.com/finland_offer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *