LakeMaster® с нова технология за създаване на собствена карта на водните територии

LakeMasterHumminbird сонари с подобрени характеристики и повече опции се очаква много скоро да излезнат на пазара. Това става известно след като Johnson Outdoors Marine Electronics, Inc., производители на Humminbird сонари, придобиха компанията, която разработва LakeMaster – известната марка, предлагаща софтуер за картографиране релефа на езера и морета. Марката LakeMaster e позната от далечната 1992 година, като през годините се утвърждава като лидер в областта на електронните карти. LakeMaster е отлично допълнение към портфолиото на Humminbird, тъй като на тях се дължи разработването на иновативни технологии като Humminbird Side Imaging и Minn Kota i-Pilot за безжично управление и позициониране на лодката.

Именно на изложението ICAST 2013, LakeMaster® са представили технология за създаване на карти, която е успяла да събуди голям интерес сред всички присъстващи на събитието.

За разлика от други продукти предлагащи на потребителите опцията за собствено картографиране, софтуерът на LakeMaster ще може да се закупи при еднократна такса, без абонамент или плащане за всяко езеро. Риболовците също може да са спокойни, че информацията от картите, които създават няма да бъде споделяна. Всеки ще бъде притежател на картата, която сам е създал. Друго голямо предимство е лесната работа с програмата, която предлага бързото създаване на карти с три лесни стъпки, а най-голямото удобство е, че няма нужда да чакатe качването на данни на сървър, което по принцип би забавило целия процес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *