80 години RAPALA – томбола с награди

rapala80logoRapala започна да пише своята история през далечната 1936 година и 80 години по-късно може гордо да се нарече водещ лидер в сферата на риболовните принадлежности. Началото на историята започва с един гладен финландец с карвинг нож, който стига до простото прозрение, че голямата риба се храни с по-малка – особено такава, която е ранена. Десетилетия по-късно името Rapala e символ на доверие, риболовен успех и надеждност сред повече от 140 държави, в които се предлага марката, с годишни продажби от над 20 милиона примамки Rapala.

Rapala отбелязва своята 80-та годишнина по-възможно най-добрия начин – споделяйки своите успехи с почитателите си и предлагайки им много награди. 80 години Rapala означава 80 дни с 80 победители, които получават по един Rapala воблера с една Rapala шапкa. За финал на играта ще се избере един участник, който ще спечели голямата награда – чанта Rapala с 80 воблера в нея!

Как да се включите в томболата с награди:

 1. Закупете Rapala воблер, който има залепен уникален скреч стикер на гърба на кутията на воблера, от магазин за риболовни принадлежности, предлагащ марката или онлайн на www.filstar.com. Списък с част от дилърите на FilStar може да намерите на следния адрес: FilStar дилъри
 2. Изтъркайте скреч полетo, за да видите своя уникален код за участие в играта.
 3. Използвайте формата за регистрация на адрес www.filstar.com/bg/rapala и направете регистрация на своя код.
 4. Кодове за регистрация може да се въвеждат след закупуване на Rapala воблер със стикер за томболата, като играта ще протече в продължение на 80 дни: от 00:00:00 ч. на 01.05.2016 до 23:59:59 ч. на 19.07.2016 година.

Определяне на печелившите имена

 1. От 1-ви май до 19-ти юли 2016г., всеки ден в продължение на 80 дни, ще се тегли томбола и ще се избира по един от регистрираните кодове. В ежедневната томболата ще участват всички регистрирани кодове до съответния ден, с изключение на кодовете спечелили награда (от предходен ден).
 2. На 20-ти юли, след определяне на последния печеливш ще се проведе финалната томбола. В нея ще участват всички регистрирани кодове, включително и спечелилите награда до този момент. Ще бъде изтеглен един код, който ще определи името на големия победител.
 3. Печелившите имена ще бъдат публикувани на официалния сайт на FilStar – www.filstar.com/bg/rapala и официалната Facebook страница – https://www.facebook.com/FilstarFishing/ всеки ден след изтегляне на победител.

Описание на наградите

Rapala80_prizeRapala80_prize_lureНаградите, които ще бъдат раздавани по време на кампаниято по случай 80-та годишнина на Rapala са следните:

Награда Брой награди Описание на наградата
Комплект воблер Rapala и шапка Rapala Общо 80 воблера + 80 шапки Специално брандирани воблери по случай 80-тата годишнина на Rapala и шапки с Rapala лого. В продължение на 80 дни се раздава по един комплект награда на ден.
Чанта Rapala с 80 Rapala воблера в нея 1 чанта + 80 воблера Голяма единична награда, чийто победител се избира от всички регистрирани кодове.

Вземете си Rapala воблер и не забравяйте да регистрирате кода, за да участватe в томболата с награди. 80 късметлии ще получат специален колекционерски воблер с шапка, а големият щастливец ще се радва на цели 80 воблера! Успех на всички участници и фенове на марката Rapala!

Rapala80-facebook-cover-template

3 thoughts on “80 години RAPALA – томбола с награди

   1. admin Post author

    Здравейте,

    За да участвате в томболата Rapala 80 е необходимо да регистрирате своя код на следния адрес: http://www.filstar.com/bg/rapala/. Всеки ден до 19.07.2016 година се тегли по един печеливш код на случаен принцип. Пожелаваме Ви успех!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *