Специална лятна оферта на сонари Humminbird

В разгара на лятото Ви предлагаме една гореща оферта на три продукта, които може да закупите на специална промоционална цена. Офертата е валидна до изчерпване на наличните количества, които са ограничени. Предложението ни ще зарадва любителите на марката Humminbird и тези, които търсят своя модел сонар на изгодна цена.

PromoOffer_sign

Първото ни предложение е модел Humminbird 688cxi HD XD Combo, чиято редовна цена е намалена от 1495лв. на 850лв.

688 HD XD Combo

688 ci HD XD Combo притежава 480H x 640V 5″ екран с висока резолюция с 256 цвята и подсветка. Към това се прибавят DualBeam PLUS и GPS графики. Може да се използва до 3000ft дълбочина, а изходната му мощност е 8000 watts PTP. Притежава слот за карти, както и три бутона, с които лесно да запазвате любимите си графики.

Второто ни предложение е модел Humminbird 1199ci HD SI Combo, чиято редовна цена е намалена от 7775лв. на 4500лв.

1199 HS SI Combo

1199ci HD SI Combo притежава голям 10.4″ дисплей с LED подсветка.  Към характеристиките му се добавят Side Imaging® заедно с DualBeam PLUS™. Разполага с GPS графики, вградена ContourXD™ карта и Advanced Fishing System възможности. Включва капак и комплект за вграждане в таблото.

Третото ни предложение е дъска за гребане Tohamaran SUP 2.60 метра. Нейната цена е намалена от 1095лв. на 550лв.932596_Stand Up Paddle надуваемата дъска е перфектният избор, ако търсите приятни изживявания през свободното си време. Причината за това е, че не се изисква специална подготовка и специализирано оборудване, за да се възползвате от предимствата ú. На първо място дъската е лесна за транспортиране – когато не е надута, се побира в сак и може да бъде безпрепятствaно пренасяна навсякъде. Когато стигнете желаното място за гребане, просто напомпвате дъската (което отнема между 5 и 10 минути) и поемате по водата! Дъската е изработена от изключително здрав материал, а покритието е от EVA, за да се елиминира хлъзгане. Разполага и с дръжка за по-лесно пренасяне в надуто състояние.

Комплектът включва дъска, гребло, помпа, сак за пренасяне и ремонтен комплект. Размер 2.60 метра.

Възползвайте се от големите намаления, които Ви предлагаме за изброените продукти и направете своята поръчка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *