Westin – скандинавско качество на българския пазар

Скандинавската компания Westin е добре позната сред риболовните среди със своя стремеж към усъвършенстване на всеки детайл по пътя към постигане на успех. FilStar предлага някои от най-известните примамки на марката, а също така и няколко модела от изключително качественото облекло на компанията. Уверете се сами:

Mike the Pike

Щуките са изключителни канибали и защо да се борят срещу родени убийци, като могат просто да ги изяждат? Mike the Pike е черешката на тортата за алфа хищниците във водата. Невероятно приличаща на истинска щука до най-малкия детайл, примамката разполага с две опции за закачване. Долната халка се ползва за по-плитко водене, а горната – за агресивна акция на по-дълбоко. Детайлните перки трептят във водата така, че да стимулират още повече ударите. Примамката се състои от няколко части, като първата е твърда, а останалите са меки.

Blog_MTP

FilStar предлага и резервно тяло за примамката:

Blog_MTP_Spare

 

Ricky the Roach

Хищниците не могат да устоят на акцията на Ricky и полудяват при всяко потрепване на перките му. Примамката на Westin предизвиква удари навсякъде, където бъде пусната. Дълбочината на газене е от 1 до 3 метра, притежава жива акция, няма олово по себе си и притежава тройка от въглеродна стомана.

Blog_RTR

Можете да се сдобиете и с резервно тяло за примамката:

Blog_RTR_Spare

 

Swim

Примамката се движи с уникална S-образна траектория при прибиране. Акцията е еднаква и при бързо, и при бавно прибиране, така че е подходяща за ползване през всички сезони. Джърк движенията могат допълнително да придадат живот на примамката, така че се възползвайте и от тях.
Тялото не съдържа наличие на олово и е изработено от ABS пластмаса. Куките са #1 – от въглеродна стомана. Дълбочината на потъване е около 1 метър.

Blog_Swim

 

Crazy Daisy

Когато големите камбала (halibut) и треска (cod) се заинатят и е трудно да бъдат изкушени, разтърсете малко Daisy и шансовете ви за улов ще скочат драстично. Примамката притежава акция, която имитира невръстна треска – любимата вечеря за трофейните екземпляри, които ловуват по бреговете на Норвегия. Комплектът включва два вида тела – с извита опашка, която води до плавна акция и със стандартен тип опашка – пета, за акция, имитираща ранена рибка. Други отличителни характеристики на примамката са реалистичните очи, издръжливи цветове, ултра остри Japanese-style куки за морски риболов и включен 100+lb PE braid монтаж.

Blog_CD

Slim Jim

Slim Jim няма аналог при джиговете за морски риболов! Той оживява в момента, в който докосне водата и със своята уникална акция предизвиква яростни нападения. Може да бъде воден с много бавна скорост, с ултра бърза скорост или нещо по средата. Комплектът включва два вида тела – с извита опашка, която води до плавна акция и със стандартен тип опашка – пета, за акция, имитираща ранена рибка. Формата на примамката я отвежда много бързо до дъното, което осигурява превъзходен контрол върху дълбочината и перфектен баланс. примамката са реалистичните очи, издръжливи цветове, ултра остри Japanese-style куки за морски риболов и включен PE braid монтаж.

Blog_SJ

Slim Teez:

Цветове – Pearl Jam, Baitfish, Fireflake, Confused Tomato

Вертикалният джигинг е изградил в Европа репутация като един от най-добрите начини за хващане на чудовища. Slim Teez е перфектният избор в неблагоприятни условия, като го ползвате с плавни движения в средните слоеве или с традиционен вертикален джигинг близо до дънните структури. Четирите резки по тялото на рибката създават турбуленция, която привлича хищниците, а когато се лови с плавни движения, акцията на опашката предизвиква удари в дни, когато е невъзможно да се хване риба на друга примамка.

Характеристики:

– Дизайн на тялото, който създава турбуленция;
– Стандартна двойна опашка;
– Обвивка на тялото, имитираща истински люспички;
– Оптимизирана гъвкавост;
– 3D очи.

Blog_ST

Представяме ви и облеклата на Westin, с които ще бъдете винаги защитени и същевременно ще можете да се движите свободно, докато се наслаждавате на удобството да се възползвате от пълната гама характеристики, които предлагат.

Westin – W4 – Floatacion Suit Jetset Lime

Вградените прозрачни панели на качулката за 180-градусова видимост , високата мека подплатена яка и леснодостъпните вътрешни джобове са само някои от характеристиките, които риболовците ще оценят в този костюм. Качеството и функциалността са били водещи при направата на дизайна, но разбира се, са взети под внимание и особеностите при риболова в неблагоприятно условия. Именно когато играта загрубее, тогава се оценяват висококачествените материали и комфортът, които този костюм предлага.

Характеристики:

– Материал: PU Coated 210D Nylon с лепени шевове;
– DS/EN ISO 12402-6 сертифициран;
– 9 практични джоба;
– Сигналножълта качилка с вградени прозрачни панели за 180 градуса видимост;
– 210D Nylon Ripstop подсилени колена и гръб;
– Вграден колан със закопчаващ бутон;
– Водоустойчиви предни джобове със сигналножълт YKK цип;
– Леснодостъпен вътрешен джоб;
– Неопренови маншети на ръкавите;
– Регулируеми крачоли;
– Радио/VHF джоб на лявото рамо (не е водоустойчив);
– DS/EN ISO 12402-8 сертифицирана свирка;
– Гайки за фиксиране на надуваема жилетка;
– Ефективни отвори за оттичане на водата;
– По-висока яка с мека подплата за максимално предпазване от вятъра.

Изображение

Westin – W4 – Jacket 3-lay Rifle Green

Westin W4 3-layer Jacket е изработено така, че да посрещнете без проблеми капризите на метеорологичните условия, докато сте цял ден на вода. Невероятната комбинация от впечатляващата водоустойчивост на материята – 10000 мм воден стълб и 8000g/m2/24 часа дишаща повърхност прави якето перфектният избор за носене при дейности на открито. Лесният достъп до предните джобове, които могат да поберат кутийка с примамки, добавят още точки към функционалността на дрехата.

Характеристики:

– Водоустойчива и дишаща 3-слойна мембрана;
– Покритие – японски стандартен 210T Nylon;
– Воден стълб: 10000мм;
– 8000g/m2/24hrs дишаща повърхност;
– YKK ципове, SBS вентилационни ципове;
– Регулируеми маншети с издръжлива и мека PU-fabric;
– 8 практично джоба;
– Регулируеми връзки на качулката и по тялото на якето;
– 3D принтирано лого.

Изображение

Westin – W4 – Pant 2-lay

Водо- и ветроустойчив панталон с презрамки, който е задължително удобство за всеки риболовец. Той ще Ви предпази сух и чист в проливен дъжд, или когато се борите с голяма риба. W4 2-Layer Pant осигурява свобода на движенията, а високият гръб предпазва от изстиване. Сред характеристиките са подвижни и регулируеми презрамки и комбинация от изключително лек полиестер и влагоотделяща подплата за по-голям комфорт и термална защита.

Характеристики:

– Външен слой: Nylon Taslon с oxford nylon подсилване;
– Вътрешен слой: изключително лек nylon и влагоизвеждащо трико;
– Водоустойчива и дишаща двуслойна мембрана;
– Воден стълб: 10000 мм;
– YKK ципове;
– YKK Т8 водоотблъскващи ципове на страничните джобове и на крачолите;
– Регулируеми и махащи се презрамки;
– Висок гръб;
– Подходящ за 4-те сезона.

Изображение

One thought on “Westin – скандинавско качество на българския пазар

  1. Pingback: Риболовът с кастинг такъми – едно истинско удоволствие - FilStar блог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *