Вирбели FilStar Power Swivels

Всеки знае колко важен е и най-малкият детайл в построяването на риболовната линия. Нейната здравина се определя от здравината на най-слабото й звено. Голямо разочарование е да изпуснеш трофейна риба заради некачествен вирбел например.

Предлагаме на вниманието Ви три нови серии вирбели FilStar Power Swivels, които са с доказани характеристики по отношение на качество и надеждност. Предоставеният видео материал разкрива нагледно възможностите на Power Swivels в сравнение с друг конкурентен вирбел (и двата са с лагер).


Предлагат се следните три серии вирбели, обединени под марката Power Swivels:

 • Filstar Stainless Steel Power Swivels – много мощни и здрави вирбели от неръждаема стомана, които са приложими за повечето видове соленоводен и сладководен риболов. Гарантиран дълъг живот и висока износоустойчивост! Налични от най-малки размери до наистина сериозни вирбели, подходящи за истински трофейни риби.

FS-100_package

 • Filstar Power Swivels – тествани и доказано по-здрави от нормалните вирбели.

FS-200_package

 

 • Filstar Power Links – халки и връзки с невероятна мощ, която се крие както в най-малките размери, които са отличен избор за ултра лайт риболов; така и в голeмите размери, подходящи за морски, Big Game, а също и за сериозен сомски риболов.

FS-300_package

Повече информация за всички модели вирбели, които може да Ви предложи FilStar е налична на официалния сайт в категория Вирбели.

2 thoughts on “Вирбели FilStar Power Swivels

 1. Константин

  Хубаво е, че представяте серията с кратко описание, но не видях важна за мен информация.
  Вирбелите с лагери ли са , и по какво се отличават първите два вида помежду си ?

  Reply
  1. FilStar екип

   Здравейте! Серия FS 100 е от неръждаема стомана и е подходяща за соленоводен риболов, докато серия FS 200 е подходяща за сладководен, тъй като вирбелите не са изработени от неръждаема стомана. В статията е упоменато, че серия 100 е Filstar “Stainless Steel Power Swivels”, а серия 200 – само “Filstar Power Swivels”.

   Благодарим Ви за проявения интерес!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *