С калмарките на DTD морският риболов става все по-интересен!

DTD_main

DTD е хърватска компания, основана през 1992г., която изгражда репутацията си като един от водещите производители на риболовни такъми в Европа. Компанията е отдадена на производството на качествени продукти, които притежават отлични риболовни способности. Производството на всички елементи на продуктите се извършва изцяло в Европа. Мотото на фирмата е „Отлично качество на приемлива цена”, а мисията ѝ е да снабди риболовците с такъми, които ще променят начина им на риболов.  Всички продукти са резултат от дългогодишни проучвания и тестове. От компанията твърдят, че техните клиенти направляват всичко, което се върши в DTD и именно тази отдаденост определя компанията. Превръщането на идеите на клиентите им в реалност е основната задача. Убедете се сами в качеството на примамките за калмари на DTD и се гмурнете смело в света на морския риболов.

FilStar с гордост представя един разнообразен асортимент от калмарки, с които можете да бъдете сигурни в успеха си!

Retro Bukva

Калмарката притежава много интересен дизайн, тъй като към нея е прикрепен изкуствен паразит (лат. Anilocra physoides), който я прави да изглежда по-слаба, бавна и по-лесна за хващане. Външният слой е от текстил, който имитира люспички. Също така калмарката има неръждаем вирбел, червени очи, луминисцентно прозрачно тяло, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Retro-Bukva---2

Premium Bukva

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички. Също така калмарката има неръждаем вирбел, луминисцентни очи, луминисцентно прозрачно тяло, флуоресцентен цвят, който придава бляскав ефект, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Premium-Bukva---2

Hybrid Kanjac

Калмарката притежава много интересен дизайн, тъй като горната част на рибката имитира наранено място, което я прави да изглежда по-слаба, бавна и по-лесна за хващане. Вторият слой е направен от мек силикон, а външният слой е от текстил. Също така калмарката има неръждаем вирбел, червени очи, луминисцентно прозрачно тяло, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Hybrid-Kanjac---2

Premium Gira

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички, а под него има тънък слой флуоресцентна боя. Също така калмарката има неръждаем вирбел, луминисцентни очи, луминисцентно прозрачно тяло, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Premium-Gira---2

Premium Pirka

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички.Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Premium-Pirka---2]

Full Flash Glavoc

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички, а тялото е луминисцентно.Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Full-Flash-Glavoc---1

Flash Color Glavoc

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички, а тялото е луминисцентно. Цветът на калмарката се изменя във водата, а текстилът е по-мек, отколкото на повечето от останалите модели. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Flash-Color-Glavoc---1

Diamond Glavoc

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички, а тялото е луминисцентно. Оцветена е в ярки цветове. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Diamond-Glavoc---2

Pauk

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира окраската на морски дракон, а тялото е луминисцентно. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Pauk---2

Kanjac

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира окраската на comber, а тялото е луминисцентно. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Kanjac---2

Soft Full Flash Glavoc

Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички, а тялото е луминисцентно. Тялото е изработено от силикон, а текстилът е по-мек, отколкото на повечето от останалите модели. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Soft-Full-Flash-Glavoc---2

Soft Flash Glavoc

Най-продаваният модел калмарка от DTD. Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира люспички, а тялото е луминисцентно. Цветът е флуоресцентен и се изменя във водата. Тялото е изработено от силикон, а текстилът е по-мек, отколкото на повечето от останалите модели. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Soft-Flash-Glavoc---2

Retro Oita

Калмарката е с луминисцентно тяло, а текстилното покритие осигурява блясък. Също така калмарката притежава много здрав ринг, червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Retro-Oita---2

Premium Oita

Калмарката е с луминисцентно тяло, а текстилното флуоресцентно покритие имитира люспички. Също така калмарката притежава вирбел от неръждаема стомана, луминисцентни очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Premium-Oita---2

Premium Auri

Калмарката е с луминисцентно тяло, а текстилното флуоресцентно покритие имитира люспички. Също така калмарката притежава вирбел от неръждаема стомана, луминисцентни очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Premium-Auri---2

Special Oita

Калмарката е с луминисцентно тяло, а текстилното покритие е с много добра текстура. Също така калмарката притежава вирбел от неръждаема стомана, луминисцентни очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Special-Oita---2

Shrimp Oita

Калмарката е с луминисцентно тяло, а текстилното покритие е с много добра текстура. Формата и цвета на калмарката имитират скарида. Също така калмарката притежава вирбел от неръждаема стомана, черно-червени очи, отличен баланс и остри куки от неръждаема стомана.

Special-Oita---2

 

Разгледайте продуктовия каталог на DTD ТУК.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *