Теглене на томболата на FilStar

Lottery_9Приключи промоцията по случай 20-годишнината на Filstar. На 11.06.2013 на кратко тържество изтеглихме победителите от голямата томбола.

В присъствието на най-добрите ни клиенти, доайенът на търговците на риболовни принадлежности и най-възрастен от присъстващите – бай Георги Караджата, изтегли имената на печелившите.

Lottery_1

 

Lottery_2

 

Lottery_3

 

Lottery_4

 

Lottery_5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уикенд за двама в Гранд Хотел Велинград спечели фирма Промикс – град Пловдив.

Снимка с победителите:

Lottery_6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Макара Shimano Vanquish 4000 спечели Йордан Йорданов от София (повече информация за победителите може да се намери на http://www.filstar.com/bg/campaign/)

Lottery_7

 

Lottery_8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Снимка на щастливия победител Йордан Йорданов със своя подарък Shimano Vanquish 4000:

winner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Честито на победителите!!!

2 thoughts on “Теглене на томболата на FilStar

 1. Марин Кръстев

  Защо ли никой не се учуди на кой ще дадете уикенд-а, то се знаеше от самото начало, че ще е на двамата алчни пичове от вашия град!!!
  Защо ли трябваше да има “томбола” – направо си им дайте парите 🙂
  Щом и вие почнахте да ги нагласяте нещата…пълен смях!

  Reply
 2. FilStar

  Здравейте,

  Бихме искали да уточним как бяха изтеглени имената на печелившия риболовец и търговец на едро, за да разсеем всяко съмнение за измама, което може да имат нашите читатели. Томболата бе изтеглена в присъствието на много хора – гости, търговци на едро, служители на компанията. Вратите на нашия офис бяха отворени за всеки, който имаше желание да присъства на тегленето на томболата – без значение дали е участвал в томболата, дали е риболовец или търговец. Печелившите имена бяха изтеглени от доайенът на търговците на риболовни принадлежности бай Георги Караджата, който е може би най-възрастният риболовец в града и въпреки това ни оказа честта да присъства и да участва в нашата игра.
  Организирането на томболата бе един от начините, които избрахме, за да споделим своя юбилеен празник с нашите клиенти – именно поради тази причина наградите не са парични. Не сме били пристрастни към никого, тъй като отношенията ни с повечето клиентите са основани на дългогодишни бизнес взаимооотношения и не би било коректно, нито бихме имали изгода, да толерираме някой отделен клиент за сметка на всички останали търговци.

  FilStar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *