Snowbee – продукти, разработени от истински рибари

Logo

Компанията Snowbee стартира своята дейност през 1978г. в Тайван, като започва да предлага оборудване за конни спортове. Оттогава фирмата се развива с бързи темпове и разширява своето производство и в други посоки. Освен че заема лидерски позиции в производството и дистрибуцията на аксесоари за мухарския риболов – включващи непромокаеми гащеризони, пръчки, влакна, облекло, чанти и много други, Snowbee се развива паралелно и в голфа, като предлага пълна гама оборудване и за този спорт.Британският клон на Snowbee има подкрепата на International Group със своите офиси в Тайван, Сингапур, Нова Зеландия и Канада, както и много дистрибутори по целия свят заедно с производствени бази в Тайван, Китай и Корея. Първата поява на английския пазар на Snowbee е през 1984г., когато се представя оригиналната серия непромокаеми ботуши Lightweight PVC Waders. След това бизнесът значително се разраства, за да включи пълен асортимент оборудване за мухарски риболов, а днес и изключително модерни аксесоари за морски риболов. Целта на компанията е да оборудва модерния прогресивен риболовец от глава до пети с качествено облекло, такъми и аксесоари на достъпна цена.

Както при много други риболовни компании, основното производство е изнесено в Далечния Изток. Но това, което прави Snowbee уникална марка е фактът, че дизайнът и разработката на продуктите за цялата компания се осъществява във Великобритания. Целият дизайнерски екип се състои от запалени мухари, като сумарно опитът им възлиза на 125г. във всички течения на спорта.

Snowbee_1

Тъй като базата се намира в Plymouth – югозападна Англия, места за риболов не липсват. Наблизо на север се намира националния парк Дартмур – хиляди акри терен, известен със своите кристално чисти потоци и вирчета. Надолу по долините тези поточета комбинират сили, за да формират реките Dart, Tamar и Plym, като последните две минават покрай Plymouth от изток и от запад. Тези могъщи реки заедно с техните притоци предоставят богата възможност за риболов на сьомга и пъстърва. Поточетата и реките се вливат в мащабни водоеми, които обединени с езерата и язовирите, осигуряват уникални условия за речен и езерен мухарски риболов.

Южно от Plymouth е морето, оградено от каменист бряг с множество устия, предлагащи в изобилие зрелищен риболов за мухарите със своите видове като костур, морска пъстърва, треска и скумрия . Богатството от възможностите за мухарски риболов и практикуването му, които се предоставят в югозападна Англия позволяват на екипа на Snowbee да предложи на напредничавите риболовци точно това, от което имат нужда, а не това, което производителят си мисли, че им е необходимо.

Разгледайте богатата гама от продукти на Snowbee на официалния сайт на FilStar включително тези, които са отново на склад :

Obleklo

Aksesoari

Следният видео материал е за дишащия гащеризон на Snowbee, който FilStar  предлага:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *