Humminbird® печели овациите за трета поредна година на ICAST 2013

360_TM_poster

Всяка година представителите на световния риболовен бизнес  присъстват на изложението ICAST с една основна цел – да се запознаят с най-актуалните продукти за новия риболовен сезон. Поради огромното вълнение около събитието, вечерта преди началото на риболовното шоу може да бъде оприличена на Коледа, с тази разлика, че участниците не се събират за подаръци около елхата, а се отправят към ICAST витрината, където се представят всички нови продукти, мястото където невъзможното се превръща в реалност. Така присъстващите се сдобиват с привилегията да са първите, които ще видят следващите иновационните риболовни аксесоари. Цялото събитие наподобява на връчването на наградите Грами за филмово изкуство, само че в този случай е в сферата на риболовния бизнес. Това е мястото, където може да се видят известни пионери като Bill Dance, Hank Parker and Al Lindner, които се разхождат свободно сред новите лица като Dave Mercer and Mark Zona, заобиколени от всички страни от репортери, фотографи и представители на различни телевизии от целия свят. Картинката е сходна на Холивудската суматоха на червения килим, само че тук няма да видите бални тоалети и високи токчета, а само хора, които не могат да спрат да мислят за риболов. Именно в такава атмосфера, където сте заобиколени от най-добрите риболовни продукти се избират отличниците иноватори, които смайват със своите постижения.

Една от най-вълнуващите категории, която по важност може да се сравни Оскар за най-добър филм, е наградата за „Най-добро Електронно Устройство” – вероятно най-напредналата технология за риболов. Подобна битка е винаги ожесточена и както много често се случва главният фаворит, в случая Humminbird, печели и то за трета поредна година.

През 2011 година Humminbird 1158c DI Combo бе удостоен с награда, през 2012 година 360 Imaging спечели овациите, като най-иновативното предложение след появата на Side Imaging®, а през 2013 година шампион стана Bow 360 Imaging.

360TMBow 360 Imaging поставя риболовеца в центъра на окръжност, която се простира на 150 фута под водата, във всяка една посока, като се разкрива реална картина на всичко случващо се около вас. Моделът е съвместим с  Humminbird Side Imaging сонари с Ethernet – 798, 898, 998 и 1198 и Minn Kota® Maxxum® и Minn Kota® Fortrex мотори. Лесно се монтира към композитната ос на мотора, като и демонтажа се извършва бързо и удобно. Картината, която се предава е изключително ясна и детайлна – изображението, което риболовците познават благодарение на Side Imaging технологията. Максимална дълбочина – 150 фута. Продуктът ще е достъпен на американския пазар от октомври 2013 година.

Изображенията, които може да наблюдавате благодарение на Bow 360 Imaging.

360TM_3

360TM_4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *