iBobber Bluetooth Smart® Castable Fish Finder

ibobber_box_iphone_1_2048x2048Приятели, представяме ви един от най-новите ни продукти – iBobber е най-малкият и лек преносим безжичен сонар на пазара. Той работи с безплатно приложение, инсталирано на вашия смартфон или таблет и има обхват до 30 метра. Устройството може да се синхронизира с операционни системи iOS (Apple) версии 6.0, 7.0, 8.0 и 9.1, както и Android 4.3 или по-висока версия, които използват Bluetooth Smart (4.0). iBobber се продава в комплект с USB зарядно, торбичка за съхранение и ръководство за експлоатация. 

Миниатюрният сонар е толкова мобилен, колкото сте и вие! Изработен е с патентована сонарна технология, като осигурява точни данни за контура на дъното, дълбочината, структурите и рибата. iBobber-ът е събрал най-високи технологии в едно малко тяло. Диаметърът му е 59 мм, а теглото му е 47 грама.

Свалете безплатно приложението за iPhone или Android.

ibobber_charger_2_2048x2048

iBobber-ът е перфектен за риболов, при който достигането до водоема е свързано с катерене, къмпингуване, каране на каяк и всякакви други ситуации, в които размерът и теглото на товара са от голямо значение. iBobber-ът е идеален за ползване при риболов от брега или кея, също така при риболов с каяк или с лодка, но на труднодостъпни места. Работи еднакво добре и в сладка, и в солена вода.

ibobber_boat_hires_2048x2048

Дизайнът на устройството съчетава контрастни цветове, което позволява да го виждате ясно и в най-ярките дни, а самото приложение разполага с настройка, която намалява отблясъците и помага по-лесно да виждате какво се случва на екрана при силно слънце.

ibobber_raw_sonar_4_2048x2048

Основни характеристики:

 • Патентована технология за сонарно идентифициране на рибите
 • LED сигнализатор
 • Презареждаща батерия и светлинен индикатор за статуса на заряд
 • Повече от 10 часа живот на батерията
 • Точни сонарни показания до 40 метра дълбочина
 • 2 позиции за връзка в вирбел
 • Синхронизация с Bluetooth Smart до 30 метра дистанция
 • Можете да избирате между два изгледа на показанията
 • Цветови код за големината на рибите
 • Контур на дъното и структурите по него
 • Trip Log с дата, час, локация, температура на водата, условия, вид риболов, примамка, брой и вид на уловената риба
 • Лунен календар и метеорологични условия
 • Аларма при поява на риба или удар
 • Допълнителна възможност за споделяне в социалните мрежи
 • Съвместим с Google Watch и iWatch
 • Една година лимитирана гаранция

icon-sonarСонар Откривайте повече риби на дълбочина до 40 метра, като покриете максималните 74 метра в диаметър на дъното благодарение на 42-гадусов ъгъл на лъчите.

icon-weather-forcastПрогноза за времето Бъдете винаги една крачка пред другите. Времето винаги оказва влияние на хранителния режим на рибите и ще ви хареса да имате прогноза под ръка.

icon-settingsНастройки Персонализирайте своя риболов, като настроите функциите според желанията си – безшумна аларма (вибрация), добавяне на детайли към излета и много други.

icon-waterbedДънен релеф Вижте контурите на дъното на своето устройство. Просто заметнете iBobber-ът, натиснете “Begin”, пребройте до 3 и след това придвижете устройството над мястото, което искате да изследвате. Когато сте готови, натиснете “Stop” и погледнете изображението.

icon-lunar-calendarЛунен календар Скрийте още един коз в джоба си с актуален лунен календар. Лунните цикли въздействат на нивото на водата и хранителния режим на рибите, затова винаги ще искате да бъдете информирани за етапа, в който се намира луната.

icon-trip-logTrip Log Запазете своите риболовни локации и добавете снимки и коментари към тях, а по желание ги споделете и в социалните мрежи.

 

icon-gps-tagGPS Tag Запазете своята GPS локация в trip log-a, за да знаете къде сте намерили добри риби при своя следващ излет.

 

icon-batteryИздръжливост на батерията Батерията издържа до над 10 часа и е една от най-издръжливите на пазара.

 

icon-temperatureТемпература Вижте каква е температурата на водата и открийте къде са най-подходящите условия благодарение на вградения термометър.

 

icon-fish-alarmFish Alarm Получавате веднага алармена индикация, когато уловите риба и можете да видите дълбочината, на която е ударила рибата, както и големината ѝ.

icon-strike-alarmStrike Alarm Също така разполагате и с чувствителна аларма, която се задейства и при удар.

 

icon-led-lightLED индикатор Благодарение на LED индикатора можете да ловите в мъгливо време и при затруднена видимост. Също така той е много подходящ и за подледен риболов.

icon-more-featuresДопълнителни функции Приложението за iBobber предлага и много други опции, които позволяват на потребителя да има пълен контрол над своето риболовно приключение.

 

ibobber-ss-1

ibobber-ss-2

iBobber –ът е за всеки, който обича да лови риба и иска да намира повече от нея. Просто заметнете устройството и изчакайте то да ви покаже къде са рибите. iBobber е лесен за ползване, лесен за зареждане и превръща риболова в забавление.

bobber-bottom

Можете да разгледате ръководството за употреба ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *