Predator-Z Catfish Jumbo Pellets

PredatorZДълго време марката Carp Zoom е асоциирана с иновативните си и различни вариации на успешните примамка за шаран. Компанията е изградила широка мрежа от европейски клиенти благодарение на реномето си и все по-големия брой привърженици, които печели сред риболовците. Докато се разширява, компанията започва да се развива и да предлага продукти и за друг вид риболов.Такъв например е риболовът на сом, който в момента е доста популярен в Европа. Но в стила на Carp Zoom, компанията не произвежда просто поредния копиран продукт, а вдига летвата още по-високо, за да създаде нещо наистина специално… и нещо чудовищно!

PredatorZ-2

Новите пелети за сом под марката Predator-Z са продукт, с който фирмата наистина се гордее. За производството им е използвана технология, благодарение на която компанията се отличава от останалите – изработване на пелетите в специални размери, чиято цел са наистина големи сомове. Човек трябва да ги види на живо, за да повярва, че такъв размер съществува. Започват от 30 мм и достигат до невероятните 60 мм – което ги поставя на върха като едни от най-големите пелети по рода си, познати в риболовния свят. Името им напълно съответства на размера – Jumbo Pellets.

Predator-Z-3

Продуктът е тестван многократно от риболовния отбор на Carp Zoom, а също и от риболовците дистрибутори из цяла Европа, включително на река Ербо в Испания. Доста невероятни риби са хванати по време на тестовете, поради което дори само заради ефекта, който предизвикват, когато се видят, си струва да присъстват на щандовете на реномираните риболовни магазини. Пелетите се предлагат в два доказани аромата – Bloody Halibut и Liver Garlic.

Друго предимство на пелетите, освен размера, е и фактът, че се разтварят напълно във водата за време между 24 и 36 часа, което ги прави подходящи при по-дълги престои за риболов. Около стръвта се образува продължителен и неустоим облак от аромати. Лесни за използване, пелетите се поставят на монтажа на косъм и са готови за риболов.

Серията Predaror-Z се появи на пазара в началото на 2013 година и направи своя официален дебют на тазгодишното изложение на EFFTEX, заедно с още една серия с името MultiFish. Изпълнителният директор на Carp Zoom Салим Фадил споделя, че са работели по разработването на серията за сом в продължение на последните две години. В резултат на това компанията успява да подготви серия, която включва пелети, поводи, дипове тествани в Европа и доказали своята ефективност.

Продуктът се предлага на официалния сайт на FilStar в размер 40 мм и 50 мм. Споделете своите впечатления и риболовен опит от тази иновативна серия пелети налична благодарение на Carp Zoom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *