Rapala Scatter Rap – нова серия, подобрен дизайн, неповторима акция

Scatter-Rap_front

Световноизвестният лидер в производството на воблери – Rapala – предлага нова серия, която се отличава със своя дизайн и невероятна иновативна лопатка.

Акцията е най-важното нещо, когато става дума за използването на изкуствени примамки по време на риболов. Колкото по-добра е акцията, толкова повече ще кълве рибата – цялото майсторство се състои в това да измамиш рибата, която се опитваш да хванеш. Именно върху това се фокусира екипът на Rapala. Както повечето любители на марката знаят, всичко започва през далечната 1936 година, когато Лаури Рапала създава легендарна примамка, чиято акция имитира ранена рибка.  По този начин неговата примамка се превръща в еталон за производители на риболовни принадлежности по целия свят, който е актуален дори и днес. Именно поради тази причина, когато компания с историята и успеха на Rapala предложи нова концепция в областта на воблерите, е сигурно, че риболовците и производителите на риболовни принадлежности по целия свят ще се заинтригуват. Серията Scatter Rap се очаква с голям интерес и това не е случайно – предлага четири модела, които се отличават с уникална и ненадмината акция. Rapala от своя страна описват Scatter Rap като примамката с най-агресивната, стремителна и ненадмината акция.

Всеки един воблер от серията е с традиционно балсово тяло и се предлага в разнообразни цветове. Истинската тайна се крие в новаторската лопатка  – Scatter Lip. Компанията е отделила много време за нейното усъвършенстване и именно тя е отговорна за неповторимата акция на воблера. Специфичната кривина на лопатката ще впечатли едновременно и рибата, и риболовеца. Воблерите са вече достъпни в САЩ и до този момент отзивите за тях са отлични. Следващата спирка за тази иновативна серия е Европа, където примамката бе официално представена на EFFTEX изложението във Виена. Без съмнение Rapala е име с достатъчно опит, което е доказало, че когато предложи продукт на риболовния пазар, неговите купувачи няма как да останат разочаровани. Поради тази причина се очаква успехът на воблера в Европа да не закъснее.

Новате серия ще включва следните модели:

Scatter Rap Crank

Scatter-Rap-crankОт Rapala споделят, че в момента, в който примамката докосне водната повърхност, тя сякаш оживява. Със своята подвижна и пъргава акция тя отлично наподобява изплашена рибка, която се опитва да избегне опасността. Воблерът е с дизайн, подходящ за кастинг и тролинг, като гарантира акция, на която хищни риби от всякакъв вид не могат да устоят. Предлага се в 14 различни разцветки.

Scatter Rap Shad

Scatter-rap-shadАгресивната акция може да се усети като вибрация по върха на пръчката – признак, че сте се сдобили с отлична примамка. Когато хищната риба преследва воблера, неговата игра е толкова неустоима, че неминуемо води до нападение от страна на рибата. Примамката е подходяща за кастинг и тролинг, като се предлага в 16 разцветки.

Scatter Rap CountDown

Scatter-rap-countdownМодел, който се отличава с леко утежнено тяло от балса, което потъва бавно, докато достигне желаната дълбочина. Просто трябва да започнете да обирате влакното, при което воблерът започва да си проправя път по един изкусителен за рибата начин. Примамката може да се използва, както за кастинг, така и за тролинг. Непременно ще провокира риба от различен вид и размер. Отново се предлага в 16 цветови разцветки.

Scatter Rap Minnow

Scatter-rap-minnowВоблер с класическа форма, чиито характеристики са подобрени благодарение на Scatter lip. Акцията на примамката може да се опише като грациозна и леко поклащаща се, което я прави отлична за риболовни тактики, при които прилагате финес. За да откриете неповторимите предимствата на тази акция, е необходимо да видите воблера в действие. Предлага се в 16 различни цвята.

Scatter Rap серията ще се предлага на българския риболовен пазар от септември 2013 година.

Следните видео материали разкриват възможностите на Scatter Rap в действие:

Какво да очаквате от цялата серия Rapala Scatter Rap

Scatter Rap® Crank

Scatter Rap® Shad

Scatter Rap® Minnow

Scatter Rap® Countdown®

Очаква се борбата за Scatter Rap да бъде на живот и смърт!

One thought on “Rapala Scatter Rap – нова серия, подобрен дизайн, неповторима акция

  1. Pingback: Rapala – историята на една легенда | FilStar Блог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *